Skip to content

Terms And Conditions

Door hollandiptv.com te gebruiken, gaat u akkoord met alle voorwaarden, bepalingen en kennisgevingen die hierin zijn opgenomen of waarnaar hierin wordt verwezen (de “Servicevoorwaarden”) en de Privacyverklaring (“Privacybeleid”). We behouden ons het recht voor om elke functie van de site te wijzigen of stop te zetten, inclusief maar niet beperkt tot de Servicevoorwaarden, op elk moment door wijzigingen op de site te plaatsen. U stemt ermee in om op de hoogte te worden gebracht van en gebonden te zijn aan eventuele wijzigingen in deze voorwaarden, en uw voortdurende gebruik van de site geeft aan dat u akkoord gaat met de herziene voorwaarden. U stemt er ook mee in om deze informatie van tijd tot tijd te bekijken zoals nodig kan zijn om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen in de voorwaarden. Als u niet akkoord gaat met de voorwaarden van dit of enig herzien beleid, registreer u dan niet als gebruiker of meld u af als gebruiker en verlaat de site onmiddellijk.

1- Links naar Sites en diensten van derden

hollandiptv.com bevat links naar en van sites die worden beheerd door derden. hollandiptv.com doet geen enkele uitspraak over inhoud van derden die u mogelijk vanaf de site opent of over een website van waaruit u toegang krijgt tot de site en/of die aan deze site is gekoppeld. Wij bieden inhoud van derden en links alleen aan als een service aan onze gebruikers, en dergelijke links/inhoud impliceren niet onze goedkeuring van enige gekoppelde site/inhoud. De gekoppelde sites/inhoud vallen niet onder onze invloed of controle, en wij zijn niet verantwoordelijk voor inhoud van derden of de inhoud van een gekoppelde site of latere links vanaf die site. Ons privacybeleid is alleen van toepassing wanneer u op deze site bent. Lees de gebruiksvoorwaarden en privacybeleid van de provider en de gekoppelde site door, en als u niet akkoord gaat met de voorwaarden, raden wij u aan uw gebruik van die dienst of uw bezoek aan de site te beëindigen.

2- Intellectuele Eigendom

U erkent dat alle inhoud en materialen die beschikbaar zijn op deze site, inclusief de selectie, coördinatie, rangschikking en verbetering van dergelijke inhoud, evenals inhoud die origineel is voor de site, worden beschermd door nationale en internationale auteursrechten, handelsmerken, servicemerken, patenten, octrooirechten, handelsgeheimen, knowhow of andere eigendomsrechten en wetten en eigendom zijn van hollandiptv.com of onze licentiegevers, of hollandiptv.com heeft de benodigde toestemming van de eigenaar van het intellectuele eigendom in dergelijke inhoud verkregen om de inhoud op onze site te gebruiken. Tenzij anders aangegeven, zijn alle logo’s, namen, verpakkingsontwerpen en merken op de site handelsmerken of servicemerken van, of gebruikt onder licentie door, hollandiptv.com. Het gebruik of misbruik van deze materialen is strikt verboden. hollandiptv.com, onze licentiegevers of partners behouden het exclusieve eigendom van alle gegevens, materialen en andere informatie met betrekking tot uw gebruik van de site.

3- Rechtmatig Gebruik

U stemt ermee in de site of de inhoud ervan te gebruiken voor wettelijke doeleinden en alleen zoals uitdrukkelijk toegestaan in deze Servicevoorwaarden en voor geen ander doel. Behalve waar anders aangegeven, mag u individuele pagina’s downloaden, afdrukken of bekijken voor niet-commercieel gebruik, mits u geen informatie, inclusief auteursrecht- of handelsmerkvermeldingen, verwijdert of wijzigt. Behalve zoals hierin anders toegestaan en zoals wij uitdrukkelijk kunnen autoriseren, stemt u ermee in om de inhoud of materialen op de site niet te verkopen, licentiëren, verhuren, wijzigen, distribueren, kopiëren, reproduceren, verzenden, openbaar weergeven, openbaar uitvoeren, publiceren, aanpassen, bewerken of afgeleide werken te maken van de inhoud van de site of anderszins op enigerlei wijze enige inhoud van de site geheel of gedeeltelijk te exploiteren. Systematische opvraging van gegevens of andere inhoud van de site om direct of indirect een verzameling, compilatie, database of directory in welke vorm dan ook te creëren of samen te stellen zonder onze schriftelijke toestemming is strikt verboden. U stemt ermee in dat u geen materiaal dat op enigerlei wijze inbreuk maakt op de rechten van anderen, dat onwettig, bedreigend, beledigend, lasterlijk, inbreuk makend op privacy- of publiciteitsrechten, vulgair, obsceen, godslasterlijk of anderszins verwerpelijk is, dat gedrag aanmoedigt dat een strafbaar feit zou vormen, aanleiding zou geven tot burgerlijke aansprakelijkheid of anderszins enige wet zou overtreden, of dat, zonder de uitdrukkelijke voorafgaande goedkeuring van hollandiptv.com, reclame of enige verzoek met betrekking tot producten of diensten bevat. U stemt er ook mee in geen materiaal te plaatsen dat beschermd is door auteursrecht, handelsmerk of andere eigendomsrechten zonder de uitdrukkelijke toestemming van de eigenaar van het auteursrecht, handelsmerk of andere eigendomsrechten en de verantwoordelijkheid om te bepalen dat enig materiaal niet beschermd is door auteursrecht rust bij u. Elk gedrag van u dat naar onze mening andere gebruikers beperkt of verhindert om hollandiptv.com te gebruiken of ervan te genieten, zal niet worden toegestaan.

4- licentieverlening door de gebruiker

Door inhoud op de site te plaatsen of in te dienen, verleent u hollandiptv.com en zijn wereldwijde licentiehouders het recht om de inhoud in elke vorm te gebruiken, reproduceren, weergeven, uitvoeren, aanpassen, wijzigen, verspreiden en promoten, waar dan ook en voor elk doel. U garandeert en verklaart ook dat u alle rechten op de inhoud die u op de site plaatst of indient, bezit of anderszins beheert, en dat onze openbare plaatsing en gebruik van uw inhoud geen inbreuk maken op de rechten van derden of deze schenden. hollandiptv.com behoudt zich het recht voor om uw bericht of andere inhoud die naar de site is verzonden, te controleren, te bewerken of anderszins te wijzigen zonder uw toestemming.

**DISCLAIMER VAN GARANTIES**

U STEMT UITDRUKKELIJK IN DAT ALLE MATERIALEN, INFORMATIE, SOFTWARE, PRODUCTEN EN DIENSTEN DIE OP OF BESCHIKBAAR ZIJN VIA DE SITE (DE “INHOUD”) “AS IS” EN “AS AVAILABLE” WORDEN GELEVERD VOOR UW GEBRUIK EN DAT U DEZE SITE EN ELKE INHOUD DIE U KIEST TE DOWNLOADEN OP EIGEN RISICO GEBRUIKT. hollandiptv.com GEEFT OP GEEN ENKELE WIJZE GARANTIES, HETZIJ UITDRUKKELIJK OF IMPLICIET, INCLUSIEF, MAAR NIET BEPERKT TOT, GARANTIES VAN EIGENDOM, NIET-INBREUK OF IMPLICIETE GARANTIES VAN VERKOOPBAARHEID OF GESCHIKTHEID VOOR EEN BEPAALD DOEL OF ANDERSZINS, ANDERS DAN DIE GARANTIES DIE NIET KUNNEN WORDEN UITGESLOTEN, BEPERKT OF GEWIJZIGD ONDER TOEPASSELIJKE WETGEVING. NOCH hollandiptv.com NOCH ZIJN PARTNERS, EN HUN RESPECTIEVE WERKNEMERS, FUNCTIONARISSEN, DIRECTEUREN, AANDEELHOUDERS, AGENTEN, CONSULTANTS, AANNEMERS OF LICENTIEGEVERS, GEVEN ENIGE GARANTIE DAT DE INHOUD VAN DE SITE OF ENIGE DIENST OF MERCHANDISE DIE DAARDOOR WORDT GELEVERD, NAUWKEURIG, BETROUWBAAR OF CORRECT IS; DAT DE SITE OF EEN GEKOPPELDE SITE, OP EEN BEPAALD MOMENT OF LOCATIE BESCHIKBAAR ZAL ZIJN; DAT EVENTUELE DEFECTEN OF FOUTEN ZULLEN

5- beperking van aansprakelijkheid

ONDER GEEN ENKELE OMSTANDIGHEID ZULLEN hollandiptv.com, NOCH ZIJN PARTNERS, EN HUN RESPECTIEVE WERKNEMERS, FUNCTIONARISSEN, DIRECTEUREN, AANDEELHOUDERS, AGENTEN, CONSULTANTS, AANNEMERS OF LICENTIEGEVERS, AANSPRAKELIJK ZIJN VOOR ENIGE SCHADE, HETZIJ IN DE WET OF IN EQUITY, INCLUSIEF MAAR NIET BEPERKT TOT DIRECTE, INDIRECTE, STRAFRECHTELIJKE, INCIDENTELE, SPECIALE OF GEVOLGSCHADE DIE VOORTVLOEIT UIT HET GEBRUIK VAN, OF ONVERMOGEN TOT HET GEBRUIK VAN, DE SITE OF UIT INFORMATIE DIE OP DE SITE WORDT VERSTREKT OF UIT ENIG FALEN VAN PRESTATIES, FOUT, OMISSIE, ONDERBREKING, VERWIJDERING, DEFECT, VERTRAGING IN OPERATIE OF TRANSMISSIE, COMPUTER VIRUS, COMMUNICATIELIJN STORING, DIEFSTAL OF VERNIETIGING OF ONGEAUTORISEERDE TOEGANG TOT, WIJZIGING VAN, OF GEBRUIK VAN RECORD, EN HET RISICO VAN ENIGE SCHADE VAN HET VOORGAANDE RUST HELEMAAL BIJ U. DEZE BEPERKING IS VAN TOEPASSING OF DE VERONDERSTELDE AANSPRAKELIJKHEID IS GEBASEERD OP CONTRACT, ONRECHTMATIGE DAAD, NALATIGHEID, STRIKTE AANSPRAKELIJKHEID OF ENIGE ANDERE BASIS, INCLUSIEF ENIG LASTERLIJK, AANSTOOTGEVEND OF ILLEGAAL GEDRAG VAN ANDERE GEBRUIKERS OF DERDEN, ZELFS ALS WE OP DE HOOGTE ZIJN GESTELD VAN DE MOGELIJKHEID VAN DERGELIJKE SCHADE, OMDAT SOMMIGE RECHTSGEBIEDEN DE UITSLUITING OF BEPERKING VAN INCIDENTELE OF GEVOLGSCHADE NIET TOESTAAN. ONZE AANSPRAKELIJKHEID IN DERGELIJKE RECHTSGEBIEDEN ZAL WORDEN BEPERKT TOT DE MATE DIE DOOR DE WET IS TOEGESTAAN.

6- verharding

U stemt ermee in om hollandiptv.com en zijn partners en hun respectieve werknemers, functionarissen, directeuren, aandeelhouders, agenten, consultants en licentiehouders te verdedigen, vrijwaren en schadeloos te stellen van en tegen alle aansprakelijkheden, claims en uitgaven, inclusief advocaatkosten, die voortvloeien uit uw gebruik of misbruik van de site of de inhoud daarin, inclusief maar niet beperkt tot uw schending van de hierin vermelde Servicevoorwaarden. We behouden ons het recht voor om op eigen kosten de exclusieve verdediging en controle op ons te nemen van elke zaak die anderszins onderhevig is aan vrijwaring door u, in welk geval u met ons zult samenwerken bij het aanvoeren van beschikbare verdedigingen.

7- Inhoud Controleren

hollandiptv.com heeft het recht, maar niet de verplichting, om de inhoud van de site te monitoren, inclusief chatrooms en forums, om te bepalen of er wordt voldaan aan deze overeenkomst en eventuele door hollandiptv.com vastgestelde bedrijfsregels en om te voldoen aan alle wetten, regelgeving of geautoriseerde overheidsverzoeken. hollandiptv.com heeft het recht, naar eigen goeddunken, om materiaal dat naar de site is verzonden of op de site is geplaatst, te bewerken, te weigeren te plaatsen of te verwijderen zonder uw toestemming. Zonder het voorgaande te beperken, heeft hollandiptv.com het recht om materiaal te verwijderen dat wij, naar eigen goeddunken, in strijd met de bepalingen hiervan of anderszins verwerpelijk vinden. Ondanks het voorgaande is hollandiptv.com niet verantwoordelijk voor de inhoud die u of een gebruiker plaatst op een forum op de site en is uw vertrouwen op dergelijke inhoud geheel op eigen risico. Internationaal gebruik.

8- verharding

Door ervoor te kiezen om toegang te krijgen tot de site vanuit een andere locatie dan Panama, accepteert u de volledige verantwoordelijkheid voor de naleving van alle lokale wetten die van toepassing zijn. hollandiptv.com doet geen uitspraak over de geschiktheid of beschikbaarheid van materialen op de site voor gebruik in locaties buiten Panama, en toegang verkrijgen vanuit gebieden waar de inhoud illegaal is, is verboden.

9- Veiligheidsmaatregelen

De diensten en informatie die worden verstrekt, zijn beschermd met behulp van beveiligingsmaatregelen die voldoen aan de industriestandaard. Het is aan u om de risico’s en bedreigingen van het gebruik van het openbare internet volledig te begrijpen en zich voldoende bewust te zijn van die risico’s om uw vertrouwelijke informatie adequaat te beschermen. hollandiptv.com biedt informatie over beveiliging en privacy in ons privacybeleid. Dit document wordt alleen als richtlijn verstrekt en het is aan de gebruiker om up-to-date te blijven en voorzichtigheid te betrachten bij het gebruik van het internet. U dient professioneel advies in te winnen over het beschermen van uw privacy en het evalueren van de veiligheid van de informatiesystemen die u gebruikt.

10- rechtskeuze

Deze overeenkomst zal worden geïnterpreteerd in overeenstemming met de wetten van Panama en de federale wetten van Panama die daarin van toepassing zijn, zonder rekening te houden met de regels inzake conflicten van wetten. U stemt er uitdrukkelijk mee in dat elke vordering of actie die voortvloeit uit of verband houdt met deze Servicevoorwaarden of uw gebruik van de site alleen kan worden ingediend bij de rechtbanken van Panama of de federale rechtbank van Panama, indien van toepassing, en u stemt er verder mee in en onderwerpt zich aan de uitoefening van persoonlijke jurisdictie van dergelijke rechtbanken met het oog op het procederen van dergelijke vorderingen of acties.

11- integratie en Scheidbaarheid

Deze Servicevoorwaarden en ons Privacybeleid vormen de volledige overeenkomst tussen hollandiptv.com en u met betrekking tot de site en vervangen alle eerdere of gelijktijdige communicatie en voorstellen tussen ons met betrekking tot de site. Indien een bepaling van deze Servicevoorwaarden ongeldig of niet-afdwingbaar wordt verklaard, blijven alle andere bepalingen volledig van kracht en van toepassing. De sectiekoppen die hierin worden gebruikt, zijn alleen voor het gemak en hebben geen juridische betekenis.

12- rechtskeuze

U stemt ermee in de site alleen te gebruiken voor geautoriseerde en legale activiteiten. hollandiptv.com behoudt zich het recht voor, naar eigen goeddunken, om uw toegang tot de gehele of een deel van de site te beëindigen, met of zonder kennisgeving en om welke reden dan ook.

13- rechtskeuze

U heeft de voorwaarden van ons Privacybeleid gelezen en accepteert deze.